ПАНИКА! 2-метровото влечуго разрева деца и стресна жени край детска градина в Дупница (СНИМКИ)

Огромен 2-метров смок се появи до детска градина в Дупница. Чудовищното влечуго разревало деца и стресирало жени, които панически се разбягали по време на атаката му, пише Пик. По това време на годината змиите започват да изпълзяват и да влизат в къщи и входове на блокове. Появата им много често е плашеща за хората.

Двуметровият смок е един от най-големите, които са се появявали в рилското градче. Влечугото, което се води „стрелец“ заради бързото си придвижване, пропълзяло на пътното платно, където било прегазено от лек автомобил, но останало само без част от опашката си.

Традиционно стрелецът живее високо в планините, но вероятно заради проливните дъждове от последните дни е бил довлечен в Дупница. Смокът не е опасен и се храни предимно с дребни птици и гризачи, но при внушителните му размери хората масово не мислят за това и панически се разбягват.

Змия стресира случайни граждани и в центъра на Хасково. Влечугото се изпълнало удобно на припек до вратата на книжарница на булевард „Раковски“ в близост до Туристическия информационен център.

То било забелязано от хората в сряда вечерта и веднага се обадили на пожарната. Огнеборците са се отзовали много бързо. При появата им обаче змията се е пъхнала между решетките до книжарницата и най-вероятно се е скрила в мазетата на сградата.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *