Петричанин в ЦСКА 1948 се заканва на родния „Беласица“

„Беласица“ тръгва в кампанията срещу ЦСКА 1948 без титулярните си бекове Александър Смилков и Валентин Костов, които пропуснаха голяма част от подготовката заради здравословни проблеми. Обострена травма в адукторите остави извън групата на петричани и нападателя Запро Динев.

„Всеки от отборите влиза в първенството със своите амбиции. Ще премерим сили с тим, който се подсили сериозно през лятото и гледа към първото място. Всеки от нашите съперници в групата обаче трябва да се потруди, за да ни победи. Ние също искаме да запишем добър старт, така че в столицата всякакъв изход е възможен“, надъха своите старшията Иван Златински.

В края на март в спор за място във финалната четворка на турнира за купата на АФЛ в Герман червените биха с 3:1, а тежка контузия получи Благой Наков. След като обра качеството из Югозапада, вчера ЦСКА 1948 привлече и капитана на „Миньор“ Томислав Павлов. С тима на Валентин Илиев продължава да тренира Емил Гъргоров-Бадема, а евентуалното му привличане ще потвърди високите цели.

„Силно се надявам да победим. Все пак ние сме ЦСКА и няма друга алтернатива пред нас, освен 3-те точки“, коментира петричкото попълнение в състава на армейците Андон Гущеров, чиито голове срещу родния „Беласица“ бяха в основата на двете победи на досегашния му тим „Септември“ /Сим/ срещу комитите през изминалия сезон.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *