Пет пози, подходящи за лятото

Полезно е ли да правим секс в страхотната жега, която е потопила страната? Може, ала го правете само под душа или нощем, съветват сексолози. Лекарите напомнят за опасностите, които заплашват мераклиите, независимо дали са на почивка, на работа или у дома, пише марица. Освен обичайните съвети за пиене на повече вода, избягване на натоварване и стоене под дебела сянка, те препоръчват и да се въздържаме от секс в адските горещини.

Според специалистите ненормално високите температури оказват сериозно влияние върху интимните отношения. Мъжете например са изложени на по-голям риск от провал в леглото. При температура над 35 градуса представителите на силния пол невинаги имат сили да доведат докрай започнатото. Даже при комфортна, стайна температура от 20 градуса, при оргазма честотата на сърдечните удари достига до 200 в минута, кръвното налягане скача до 230/130, при нормално от 120 на 80, припомнят сексолозите.

Те съветват мъжете над 40 да се отдават на сексуални забавления само нощем и в охладени помещения. Експертите препоръчват дамите да бъдат по-активни и да пазят своите половинки, особено ако са по-големи.

Дали обаче това е точно така? И защо да не се отдадем на горещи емоции и през горещото време. Cosmopolitan ни предлага решение на проблема. С пет пози за петдесетградусови жеги.

Ако живеете на висок етаж, използвайте отворения прозорец. Разбира се, при положение че няма кого да обезпокоите с голотата си. Може  да охладите телата си и да сгорещите страстите, като мъжът застане зад дамата. Почти като Ди Каприо зад Кейт Уинслет на „Титаник“. По-добре е да го направите вечер при загасени лампи. Така хем ще сте по-спокойни, хем ще ви облъхва приятен хлад, докато се любите. Много е романтично, а и навява на перверзност и авантюризъм. Само че ако живеете в по-нисък блок, по-добре пропуснете тази поза.

Известно е, че ледените кубчета имат свойствата да побъркват ерогенните зони. Сами може да проверите дали това е така, ако напълните купа лед от хладилника в жегата. Предизвикателството е следното – открийте най-чувствителното място на партньора си, избягвайки половите органи. Можете да експериментирате, вижте как вледеняващата любов действа на любимия човек. Дори да не ви хареса, поне ще сте се разхладили.

Използвайте вана за двама с бълбукаща изненада. Напълнете я с хладка вода и от близкия магазин купете соли за вана. Влезте с любимата и напълно се отпуснете сред тишината и прохладата в банята. А най-добре е да загасите осветлението и да запалите свещ. Така, докато навън хората едва ходят в парещия въздух, вие се отдайте на романтика. А след романтиката  – и на секс.

Винаги помнете, че и адските горещини си имат своя чар. Не се гнусете от потта по голото тяло на любимата. Повалете я на леглото и го направете бързо, а след това, и двамата плувнали в пот, тичайте под прохладния душ.  Ако го направите и под душа, споменът ви е гарантиран.

Петият съвет е да си поиграете на каберне и шардоне. Нека дамата доминира над  силния пол, играейки си със сетивата му. За целите на интимното забавление ви трябва стол и пръскалка, напълнена с вино. След кратък танц оставете любимата да седне в скута ви, дразнейки максимално въображението ви. Нека се въздържа от докосвания. И не сипвайте гроздовия сок в чаши, а полейте с него телата си. Нанесете го с пръскалката и вижте какво ще стане.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *