Пилешко с гъби и кашкавал

Необходими продукти:

1 кг пилешки гърди

1 кг картофи

300 г печурки

300 г кашкавал

сол и черен пипер

Начин на приготвяне:

Картофите се сваряват, нарязват се на парченца, изсипват се в тавичка и се овкусяват по желание. Гъбите се запържват и се добавят към картофите. Към тях се добавя и пилешкото месо, което е сварено в подсолена вода, нарязано и запържено. Солта във водата за варене е единствената сол в рецептата. Кашкавала се нарязва на парченца и се разпръсква в тавата, а отгоре се настъргва малко от него. Накрая се запича във фурна само за 10-15 минути.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *