Поведението на жената в любовта се определя от зодията

Овен – дамите от тази зодия предпочитат да бъдат гледани. Може да не го показват, но обичат страстно и са благодарни на всеки жест. Ако искате да задържите жената овен, научете се, че вие живеете с нея, а не тя с вас – ако имате тази жена до себе си, ще разберете разликата.

Телец – упорита. Жената телец е привърженик на лукса и материалното, но без това да е на първо място. В любовта обича силно и повечето мъже са привлечени от магнетизма на жена телец, но не всеки успява да я впечатли.

Близнаци – доверчиви, склонни към компромиси в отношенията с любимия. Това често им изиграва лоша шега, защото всички жертви се приемат като даденост. Жените близнаци имат особен чар, но в повечето случаи остават неразбрани от мъжете до себе си.

Рак – вярна и чувствена са определения, които идеално подхождат на дамите от тази зодия. Често са нерешителни в действията си спрямо мъжете, но пък когато някой успее да грабни вниманието й, тя се отдава напълно.

Лъв – страст и свободолюбие. Ако искате да я ”хванете” за ваша спътница, ще ви бъде трудно. Тя трябва да бъде номер едно за вас винаги и във всичко, второто място не я устройва. Прави компромиси, но ако прецени, че е жизненоважно.

Дева – искрени, ревниви и чувствителни. Често определяни за лекомислени, жените деви имат втори свят, в който решават кога и как трябва да реагират в реалността. В любовта са всеотдайни и изискват това от другия.

Везни – трудно ще я съблазните. Жената везни обича да премисля всичко, да премери доброто и лошото и ако доброто даде превес, едва тогава ще стане ваша половинка. Обича разбирателството и много държи на хармонични и чисти отношения.

Скорпион – много емоционални, абсолютно наясно с това кои са и какво желаят, не приема мъж, който не смята, че е на нейното ниво. Доста често до болка откровени, което им изиграва лоша шега във връзките им.

Стрелец – не бива да мислите, че тази жена ще стане просто домакиня. Привърженик е на авантюризма и приключенията в любовта и извън нея. Обича да харчи доста, но не е с вас заради материалното – за нея то не е особено важно.

Козирог – за жените от тази зодия няма крайна цел – всяка следваща е поредната. За щастие в любовта не са такива, но пък трудно намират партньор, който да успее да разбере тяхната виталност и душевност. Ако го намерят – отдават му се за цял живот.

Водолей – независима. Жената водолей няма нужда от постоянна мъжка подкрепа, но пък ако се стигне до там, обича да знае, че има на кой да разчита. Не очаквайте ежедневно да обяснява чувствата си. От друга страна, умее да изненадва – това е нейното „обичам те”.

Риби – сетивни и наблюдателни. Лесно можете да им направите впечатление, но тук въпросът е не за колко време ще се случи това, а колко време ще задържите вниманието им. Обикновено имат бурен любовен живот.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *