ПОДРОБНОСТИ ЗА КАТАСТРОФАТА В СИМИТЛИЙСКО! 31-г. гурбетчия се преби зверски с кросов мотор ден след като се върна от Англия

Оперираха пострадалия гурбетчия Е. Джанов, който катастрофира край симитлийското село Долно Осеново, като изправи на задна гума кросов мотор „Хонда“. При движението по черния път 31-годишният моторист, който се завърнал от гурбет от Англия предишния ден, загубил управление над мощната машина, паднал, а огромният мотор го затиснал. Той е с тежка черепно-мозъчна травма, има счупени шийни прешлени и фрактура на таза.

За овладяване на вътрешния кръвоизлив е извършена интервенция в хирургия на благоевградската болница, отстранен е далакът му. „Пациентът е с тежки комбинирани травми, поставен е на апаратна вентилация, направено е изследване на скенер и остава за интензивно лечение”, каза началникът на реанимация в МБАЛ – Благоевград д-р Любомир Димитров.

31-годишният моторист, както вестник „Струма“ писа, бе приет около 17,30 часа в благоевградската болница, след като се обърна с мотор в местността Старо Осеново. Случайно преминаващи по същото време с джип, които се спускали по пътя от Горно Осеново, му се притекли на помощ.

Пострадалият е баща на две деца, едното от тях е едногодишно. В сряда той се върнал от Англия и решил да изпробва мощната машина. За съжаление екстремната обиколка по черния път довела до тежкия пътен инцидент. Мотористът е неправоспособен, подкарал кросовия мотор без документ за управление и без предпазна каска. За тежката катастрофа е информирана полицията.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Radi

    Аре да си сверите информацията и да спрете да дрънкате глупости.Какви задни гуми ви гонят,какви джипове.Всички стискаме палци по-бързо да се възстанови!!!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *