Покъртителни подробности за красавицата Лора, която полетя от блок

Красива жена от Хасково е била намерена мъртва в двора на луксозен хотел. Следи от насилие по тялото и не са открити, казаха от полицията. Младата Л. Т. пристигнала в курорта заедно с компания за празниците, съобщава „Труд“.

loading...


Групата била настанена в луксозния „Елит 2“. В понеделник вечерта тялото й било открито безжизнено. Установено било, че Л. е паднала от петия етаж на хотела. По случая се води досъдебно производство, казаха лаконично от ОД на МВР. Версията за инцидента е нещастен случай. Тепърва ще се проверява дали жената е употребила наркотици или алкохол. Назначени са експертизи. Л. Т. паднала от междуетажно пространство на хотела, съобщиха очевидци на трагедията. Не става дума за „балконинг“, станало е случайно.
„Балконингът“ по принцип е опасна игра, при която обикновено пияни млади туристи се забавляват, като пробват да скочат от терасите си в басейна на хотела. Миналата година „балконингът“ започна през юли, след като 17-годишен холандски турист скочи от четвъртия етаж от терасата на хотела си, контузи се, но оцеля. По-късно през сезона обаче млад мъж от Благоевград загина след фатален скок от хотелската си стая. През последните случаи подобни инциденти са много и се обобщават с „балконинг“, независимо дали е било игра или нещастие, коментират в курорта. Хотелиери дори смятаха да обезопасяват терасите, а туроператори и екскурзоводи редовно предупреждават за опасността от тях.

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *