Полицаи заловиха туристи да правят тройка в джакузи /СНИМКИ/

Туристи са били заловени от полицията, докато правели тройка в джакузи в „сексуалната столица на света“. Смущаващият момент бил заснет от камера в Rioja Club в Патая, Тайланд.
Мъжете, които са от Западна Европа, но не са били идентифицирани, пиели в клуба вечерта и заплатили на 20-годишна жена около 2000 бата (46 паунда) за един час в горещата вана с нея, съобщава полицията, цитирана от dailystar.co.uk.
Полицаите са нахлули в стаята и са заловили двамата мъже. В клуба е имало 15 проститутки, които пиели с клиенти, и една, която правела секс в една от стаите на горния етаж.
Двамата туристи пиели бира и пушели цигари, като единият от тях се наслаждавал на орален секс от момичето. В клуба първоначално влезли служители под прикритие и потвърдили, че там се предлага секс срещу 3 000 бара (70 паунда) за момиче. При акцията били открити презервативи, лубриканти и други секс играчки. Мениджърът на клуба е бил арестуван и отведен за разпит. Властите, които наскоро забраниха отварянето на нови стриптийз клубове в града, продължават да нахлуват в клубове, за да изкоренят проституцията.
Директорът на полицията в Патая Апичай Клобпеч заявил:
„Това беше поредната успешна операция. Не можем да допуснем това в Патая. Това е курорт за семейства и хора от всякаква възраст. Ще продължим да правим още подобни операции за прочистване на района.“
Патая има имидж на „Sin City“ (Град на греха), но полицията се опитва да промени този образ чрез подобни акции в публични домове. Проституцията и голите представления там са незаконни.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *