Полицейски брат и шуреят му отвлякоха мъж, пребиха го зверски на ливада

32-годишният Николай Кротев от разложкото с. Горно Драглище във вторник вечерта е бил зверски пребит от двама негови съселяни. Разпрата започва пред местната кръчма, известна като „Бингото“, където Кротев получава първите удари от Асен Пармаков и неговия шурей Борис Видин. Според свидетели след това двамата роднини натоварили Кротев на джипа си и го откарали на ливада извън селото, където продължили да го налагат. Зарязали го в безпомощно състояние на ливадата.

След като се свестил, пребитият мъж успял да се прибере до дома си и едва вчера потърсил лекарска помощ в разложката болница. После отишъл в полицията да дава показания.

Вчера следобед полицаи от разложкото полицейско управление отишли до селото да търсят биячите, но не успели да ги открият. Късно снощи при повторното им посещение двамата са задържани и до редакционното приключване на броя бяха в полицейското управление, където пишеха показания.

Според наши източници Асен Пармаков е брат на полицая от РУП в Разлог Тодор Пармаков.

БОРЯНА ЦОНЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Терезето

    Няма ли кои да го наебе поне да не се оплаква. И без това пие една бира и разхожда полицията. Това е най големия резил на селото когато да го отрепе човек е късно

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *