Полицията спешно издирва Краси-Мраморския

Полицията издирва Краси П. (42 г.) – с прякор Мраморския, за извършено от него престъпление на територията на столицата. Той е оказал яростна съпротива при задържането, ранил е единия от полицаите и е успял да избяга. До момента се укрива. Това съобщиха от пресцентъра на МВР, предаде Пик.

Хората, които имат допълнителна информация за издирвания, могат да сигнализират на тел.112 или в най-близкото районно управление на МВР.

Анонимността им е гарантирана!

По-рано стана ясно, че Стоян Дългия и неговите партньори Ники Понти и Краси Мраморския са били спипани след грабеж в София вчера сутринта. Те били засечени при спецакция на сектор „Грабежи“ в Главна дирекция „Национална полиция“ и СДВР.

Тримата обрали офис в столичния кв. „Люлин“ сутринта, но не знаели, че полицаите ги дебнат. Дългия и Понти били хванати веднага, но Мраморския натиснал газта и блъснал полицаи, които са пострадали.

Краси Мраморския е известен бивш автокрадец с дълго досие. Твърди, че е дясната ръка на Тони Хамстера и на практика бил недосегаем, тъй като зад гърба му имало силни хора. Той е човекът, който осигурява крадените коли на бандата. Има най-новите машини за кражба на автомобили, а след задигане ги продава на части. За него говорят, че е брутален и толкова си е повярвал, че дори е обирал и съседите си. Обича лъскавия живот и постоянно е с различни жени, пред които парадира с предполагаемите си връзки на високо ниво. Дългия също е преквалифицирал се автокрадец.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *