Популярни гости у нас! Али Ръза лекува бъбреци в Девин! Идва и Ферхунде

Халил Ергюн, актьорът, изиграл ролята на Али Ръза във филма „Листопад” си купува къща в Девин. Това съобщава турският сайт „Магазинколик”, цитиран от „Пик“. Звездата дава половин милион за имение, което за момента е на етап проект.

„Имам имение и на Турската ривиера, но в България смятам да се възползвам от минералните извори, защото съм закъсал с бъбреците”, споделя той.

По думите на кмета на Девин, идването на турската звезда  ще се отрази благоприятно на туризма в града.

Според колегите му, Ергюн, макар и богат, бил много стиснат. Трудно намирал и общ език с другите актьори, нямал приятелски кръг. Освен проблемите със здравето, Ергюн имал проблеми и с полицията, която му отнела книжката, заради шофиране в нетрезво състояние.  Нарушението е второ за актьора. В интервю за медиите звездата споделя, че е започнал да пие постепенно, но не бил алкохолик.

Във вечерните си обиколки по заведенията често е засичан в компанията на актрисата, изиграла ролята на Ферхунде в „Листопад”.  Двамата често са засичани заедно от папараците, но отричат да са нещо повече от „добри приятели”.
Халил Ергюн е стар познайник на полицията. Преди десет години излиза от затвора, където изтърпява политическо наказание от 2,5 години след две неуспешни участия в местни избори.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *