ПОТРЕС! Ето как е убито бебето в Перник

Майка и дъщеря от Перник бяха арестувани вчера за убийство на бебе. Трупчето на новороденото момченце беше открито в неделя вечерта в междублоковото пространство между бл. 4 и 5  в кв. „Тева“, съобщава „Телеграф“.

„Видяхме как арестуваха Симона и майка й Ваня, която е санитарка. Симонка допреди един ден беше бременна“, разказаха вчера ужасени съседи от бл. 4 пред „Телеграф“ и не вярваха на случилото се.

От прокуратурата пък официално съобщиха, че са задържали 20-годишното момиче, като се изяснява съпричастността на още една жена, без да се назовава, че това е майка й.

Шок

Хора от кв. „Тева“ изпаднали в шок около 20 ч. в неделя, когато близо до кофа за боклук видели умряло бебе. Край него имало салфетки с кръв. На място незабавно била пратена полиция и Спешна помощ. След аутопсията вчера стана ясно, че момченцето е родено живо и здраво, но е издъхнало от множество травми, обясниха медици. На практика или е било удряно, или е паднало от голяма височина. Предполага се, че бебенцето е било хвърлено от 7-я етаж, където живеели Симона и майка й Ваня, разказваха съседи.

Санитарка

Хора от бл. 4 в „Тева“ споделиха, че Ваня Тодорова била санитарка в 3-та градска болница в София. Всички знаели, че щерка й Симона била бременна, но не се знаело кой е бащата, тъй като никой не идвал в дома им. „Сега е 21 век, хората не са длъжни да се женят, като раждат“, коментираха живущи в бл. 4, в който живеят родилката и майка й. Криминалистите тепърва ще разследват каква е била ролята на всяка от двете жени в убийството на живороденото момченце, както и какви са мотивите. Не е ясно и защо Симона е родила вкъщи, вместо да потърси лекарска помощ. От прокуратурата обясниха, че до трупа на бебето е била открита и плацентата, също хвърлена от 7-я етаж.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *