Пребиха жестоко пернишкия Чикатило в затвора! ММА-боец повел наказателната акция срещу Сиси

Осъденият на 30 години зад решетките сериен убиец Станислав Ангелов – Сиси, който има в досието си четири екзекуции и лежи в Централния софийски затвор, е бил пребит жестоко, пише „Пик“.

35-годишният перничанин е нападнат от трима, сред които двама цигани. По непотвърдена информация от затвора, нападателят му е ММА-боец, свързан с шумен обир в столицата, който лежи с 18-годишна присъда. С подобен профил е Върбан Борисов – Боксьора, който е замесен в обира на заложна къща в Сухата река преди години.

loading...


Сиси получи 30-годишна присъда за убийствата на наркодилъра Николай Христов-Хайо, Цветелин Карпузов, Биляна Кръстева и Кирил Христов-Багера. Станислав Ангелов е бил част от пернишката група, ръководена от Райко Василев-Кръвта, Румен Стефанов-Алф, а по-късно наследена от бащата на Райко – Васил Станков-Бай Васо или Дъртия, и дясната му ръка Милчо Петров-Чироса.

Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Впървос до Министерство на правосъдието

    Този изрод Сиси има зад гърба си 5 екзекуции!
    Теодор Неофитов-Ханс е убит от Сиси и Шатката като и бащата на Сиси има участие! Само питаме след 5-6-7г.серийният убиец Сиси като си изрови още някой дето е закопал по горите заедно със баща си и онзи дето го пуснаха да избяга от Централния затвор Шатката!
    Кой номер ще са Килърите? Търговия със трупове между корумпирани прокурори ченгета и серийни убийци престъпление ли е или не?

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *