Представителите на тези две зодии са най-големите интриганти! Много се пазете

Има хора, които си живеят живота спокойно и не се интересуват от околните, проблемите им и личния им живот. Но има и такива, за които това е потребност.

Непрекъснато създават истории и проблеми, плетат интриги и това им доставя удоволствие, пише zajenata.bg.

Близнаци

Близнаците наистина имат две лица и това си личи по много аспекти от живота и характера им. Те се интересуват живо от другите и винаги искат да създадат проблем, с който да затруднят живота на някого. Това не значи, че те постъпват така само с враговете си, а и с приятелите. Просто им е в кръвта. Най-честите интриги, които заплитат са свързани с любовни отношения. Не обичат хора, които парадират с щастието си и с това колко са влюбени, за това честичко си измислят някоя и друга лъжа, за да разрушат хармонията при двойките.

Дева

Девите са царе на интригите. Често пъти даже не осъзнават каква каша за забъркали, докато не избухне голям скандал и не се разбере кой какво и на кого е казал. Те имат навика да объркват и най-близките си приятели с неверни слухове. Опитват се винаги да дават насока в живота на другите и никой не може да ги спре. Говорят различни неща на различни хора, преценяват ситуацията и винаги създават най-големите проблеми. Те искат да са център на вниманието и това е идеята на всичките им подли планове. Козирог Козирозите също не обичат да скучаят. Интригите при тях се заплитат най-здраво в любовните им отношения. Имат нуждата да докажат на себе си и на другите, че са привлекателни, за това и понякога излизат с двама. Те не понасят еднообразието в една връзка и флиртуват с всеки срещнат, за да накарат половинката до тях да полудее от ревност и да докажат на себе си, че са желани партньори. Пазете се от тях, понякога се прицелват и в партньора на най-близкия си приятел.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *