Премиера Борисов: Аз суджук не ям, имам високо кръвно

Аз суджук не ям, имам високо кръвно, близките ми го знаят това, така премиерът Бойко Борисов коментира действията на бившия депутат Живко Мартинов за когото излезе информация, че е рекетирал бизнесмен уж заради премиера, пише 24 часа.

“Всеки негодник е незабавно изритван и от парламента и от партия. Искам да попитам как БСП ще обяснят това чудовищно престъпление за купуване на гласове, защо техният депутат е още в парламента, запита премиерът. Ако ГЕРБ беше купил гласовете в Пловдив и Асеновград какво щяхте да ни направите нас, този депутат гласува закони вече 1 месец, нашият на секундата изчезна.

Според премиера твърденията, че се връщат годините на насилието е преекспонирано. Сигурността на гражданите е гарантирана. Първо невинаги това, което се вижда е това което е, ще видим какво ще излезе от разследванията. Много е угодна тази тема, че се връщали тези години. Разбирате ли колко не им харесва ръста в икономиката, нулевата инфлация и инвестициите. Това не им харесва. Каква е алтернативата? БСП и ДСП ли, заяви премиерът.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *