Преслава има нова изгора, но вижте само кой е той! Известен е в цял свят! Първа снимка!

Чалга певицата Преслава има нова изгора. Тя е хлътнала по турчина Нуресет Гьокче, който е най-известният готвач в света. Двамата се засекли в един от ресторантите на шефа в Дубай, пише столичен ежедневник.

Нурсет стана доста популярен, след като публикува видеа, на които готви. Запазената му марка е да посолява месото в стил кобра. Техниката му спечелила прякора Бея на солта. Гьокче седнала на масата на Преслава и си разменили няколко думи. Преси му обяснила с какво си изкарва прехраната, а турският шеф останал впечатлен от нея. Певицата му казала, че е впечатлена от уменията на готвача и той решил да я изуми още повече, пише Блиц.

Взел големия нож, няколко парчета мръвки и започнал да готви пред нея. След като сготвил за Преслава, сестра й и майка й се отдал на приятната компания на трите дами. Шефът поискал да почерпи, но певицата категорично отказала. Въпреки, че всяка една от жените похапнала по едно ястие гурме изпълнителката олекнала с 10 хиляди лева за три ястия, сума която е умопомрачителна за родните стандарти.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Паренка ша духа

    Очевадно не и е стигнал рязания „питон“ на Фикито, та сега е налапала и този на черната чалма. Да и е сладко!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *