Принц Хари: Претърпях пълен хаос след смъртта на майка ми

Британският принц Хари е претърпял „пълен хаос“, преди да потърси помощ, за да се справи с ефекта от смъртта на майка му принцеса Даяна, разкри самият той в интервю за вестник „Телеграф“, цитиран от БГНЕС.

Принцеса Даяна почина през 1997 г., когато Хари е бил само на 12 години.

„Моят начин да се справя с това беше, като заровя глава в пясъка. Отказвах да мисля за майка си, като си мислех, че това ще помогне“, сподели той.

Чак след навършването на 28 години принцът потърсил помощ при специалисти по психични проблеми.

„Минаха близо 20 години без да мисля за това и след това две години пълен хаос. Не знаех какво не е наред с мен“, каза още Хари.

Диана и приятелят й Доди ал Файед загинаха при автомобилна катастрофа в подлез в Париж на 31 август 1997 г., заедно с техния шофьор французина Анри Пол, след като се опитвали да се отърват от преследващи ги фотографи, търсещи сензационни снимки.

Смъртта й предизвика масов изблик на скръб сред обществеността. На погребението, предавано и гледано по целия свят, Хари вървеше след ковчега й.

Принцът каза, че наскоро се сблъскал с мъката от загубата на майка си, както и със справяне с натоварването на това да си член на кралското семейство, включително преодоляване на чувството за „борба или бягство“ по време на ангажименти.

„Не знам как оставаме нормални. Нямам никакви тайни. Многократно съм бил много близо до пълен срив „, каза още принцът.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *