Притеснително съдийско назначение за визитата на ЦСКА в Благоевград, бащата на рефера минава за човек на Гриша Ганчев

Притеснително съдийско назначение за визитата на ЦСКА в Благоевград в неделя измисли триумвиратът начело на обезглавената СК Гулев-Данев-Стоичков. Свирката е поверена на столичанина Георги Димитров, с когото в настоящата кампания орлетата не са се засичали. Неговият баща Кънчо Димитров обаче минаваше за човек на Гриша Ганчев по време на активната си кариера с тогата на футболната Темида в силните години на „Литекс“, ползващ се тогава с благосклонността на реферите и техните началници. Под ръководството на Димитров-младши червените биха „Славия“ с 1:0 в края на октомври и оттогава се разминаваха с този арбитър.
Петричкият международник Ивайло Стоянов извежда на Герена „Левски“ и „Етър“ отново с асистент по тъча санданчанина Мирослав Максимов. Връзката с крайния Югозапад засилва присъствието зад една от вратите на Станимир Тренчев, чийто баща Лозан Тренчев е със статут на легенда на „Беласица“.
Главна роля, но във втория ешелон, е поверена на родения в Петрич Вангел Вангелов, който ще съпровожда гостуването край морето на лидера „Ботев“ /Вр/ срещу „Несебър“.
ЯВОР ПЕЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *