Пълните мъже са по-издръжливи в секса

Мъжете с наднормено тегло издържат 1,5 минути по-дълго по време на секс, пише в. „Дейли мейл“. Средното време при пълните мъже за креватни забавления е 7,5 минути, а при другите – 6 минути.

Според учени от университета в Ерджийес, Турция съществува пряка връзка между физическите размери и издръжливостта. Причината е, че мъжете с наднормено тегло имат по-високо съдържание на женския хормон естрадиол, който задържа мъжкия оргазъм.

Резултатът е подобен на ефекта, който предизвикват кремовете за задържане, които помагат да се задържи еякулацията, като се изискват повече стимули за стигане до кулминационната точка.

Експертите установиха, че пациентите с проблем с преждевременна еякулация, са по-слаби. Тези случаи намаляват с нарастването на теглото при мъжете.

През 2014 г. изследване на италиански учени откри, че жените, които ядат ябълки всеки ден, са по-възбудени и получават по-чести оргазми от онези, които консумират плода по-рядко.

Причината според експертите е в съдържащите се в ябълките и други плодове полифеноли, които допринасят за достигането на по-богата на кислород кръв до гениталиите по време на секс. /БТА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *