Първи снимки на палата на Елена Йончева, шири се в 340 квадрата

Елена Йончева обитава луксозно жилище в Бояна, депутатката от БСП живее на 340 квадрата.

Елена Йончева живее в баровска кооперация в квартала на богатите Бояна. Жилището на новопроизведената депутатка на столетницата се намира на последния етаж. Кооперацията е построена на мястото на къща, която била собственост на дядо й.

За вътрешното обзавеждане се погрижил настоящия мъж на журналистката. Пламен Тодоров, който е баща на детето на Елена е архитект и тя се доверила на неговите способности. По-младия с 11 години от половинката си мъж избрал за любимата си да аранжира дома й в светли тонове – бяло, сиво и кафяво. А за контараст за по-дребните мебели избрал ярки цветове. Последният ремонт депутатката направи на дома си преди да роди сина си Теодор. С Пламен се зарекли няколко години да не пипат нищо. Когато бебето се появило на бял свят го обзавели с люлка и детско креватче за да му е удобно на детето.

За Елена Йончева и семейството й луксозният дом се превърнал във фамилна крепост. Любимото място на топ репортерката била библиотеката като на всеки работещ интелектуалец. Тя била висока колкото цялата стена, предават от електронното издание, лидер в свтските новини hotarena.net.

Червената депутатка била най-горда със спалнята си. Която била повдигната с цял метър над земята. А банята на семейството била голяма колкото хол, цялата декорирана вместо с плочки с огледала.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *