Разбиха кода на Нострадамус! Апокалипсисът идва на …

Пророчествата на средновековния предсказател Нострадамус са категорични, че през 2019 г. Слънцето ще започне да изстива, а 2025 година ще е начална за Апокалипсиса.

Това разкриват шокиращо изследователи от библиотеката на Ватикана, разчели нови строфи от творчеството на легендарния френски пророк.

Ето и части от новата информация, публикувани във „Форчюн“.

Според Нострадамус Марс ще се взриви и това ще наруши равновесието  в гравитационните сили. Една от кометите ще се отклони от курса и ще възникне сериозна опасност от сблъсък със Земята. Човечеството щяло да направи отчаян опит да я отклони, но ядрото  й щяло да се вреже  в Луната и щяло да я разруши, като облаци от нажежени късове щели да бомбардират нашата планета.

Съставът на атмосферата на Земята щял  фатално да бъде променен, щял да се образува мощен слой прах, като от този зловещ похлупак  Земята щяла да започне да прегрява и към 2060 г. всичко живо на нея щяло да загине.

Може ли да се вярва на Нострадамус, когото наричат ‘бащата на всички пророци?

Случайно ли Нострадамус предсказва Френската революция от 1789 година?

„Правителството ще вземе мястото на осъдения крал, а кралицата ще бъде изпратена на смърт.“

Той предвижда и появата на Наполеон: „Недалеч от Италия ще се роди император, но хората ще говорят, че повече прилича на месар, отколкото на принц.“  Пророкът вижда и краят му – заточението  на остров Елба и смъртта му на остров Света Елена, пише Пик.

Едно от най-удивителните пророчества на Нострадамус е не само датата на руската революция от 1917 година, но и точното времетраене на комунизма в Русия – 73 години и 7 месеца. Той предсказва  и идването на власт на тирани като Франко, Мусолини, Хитлер и Сталин. За  атомните бомбардировки над Нагазаки и Хирошима пък пише: „Ще бъде спуснат невиждан огън, носещ смърт. Сутрин летящ кораб ще хвърли две топки и ще изгори  два източни града, превръщайки ги в прах. В руините ще останат сенките на хиляди хора…“

Нострадамус познава дори деня на собствената си смърт, като на 1 юли 1566 година той приготвя завещанието си и се сбогува с роднини и близки. Така и става – на 2 юли сърцето му наистина спира.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *