Разбиха носа на играч на „Германея“ в Самоков, един от новите същo пострада

С разбит нос си тръгна от контролата срещу „Рилски спортист“ в Самоков халфът на „Германея“ Марио Карачорски. Домакините не се церемоняха много и наритаха на воля съперниците си за равенството 0:0, от грубостите им пострада и новото старо попълнение в селекцията на сапаревобанчани Евгени Гроздин, който напусна с болезнено усукване на мускулни влакна.

„Получи се боева проверка с доста твърди единоборства, но такава е играта на скиорите. Ние също се подведохме и така мачът придоби двуостър характер. Имахме си нашите положения за гол – по 2-3 на полувреме, но не ги вкарахме. В интерес на истината, и противникът създаде няколко опасности пред вратата ни, особено в първия четвърт час. Не бива да сме толкова претенциозни, тъй като това бе първият ни игрови тест в подготовката и момчетата са уморени от физическите натоварвания”, обобщи впечатленията си треньорът на „Германея“ Костадин Джоргов.

В състава на гостите липсваха част от основните футболисти. Титулярният страж Евгени Спасов не се е върнал от почивка, лични ангажименти попречиха на Златко Богоев, Петър Янкулски, Георги Дончев да бъдат на линия. В рамката застана Илиян Иванов, който идва от ниските австрийски дивизии. Другата опция за пост номер 1 Васил Христов също записа дебют. В стартовите 11 започнаха летните попълнения от „Марек“ Николай Маринов и Даниел Димитров.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *