Разчистиха окончателно пътя на орлето Бл. Макенджиев за „Черно море“

„Черно море“ разчисти окончателно пътя на орлето Благой Макенджиев за вратарския пост на „Тича“. Няколко дни след раздялата с привлечения за титуляр в края на август Евгений Боровик, но получил впоследствие тежка контузия, клубните шефове биха шута и на заместника му Емил Михайлов, който дойде в тима на моряците през лятото на 2016 г. от „Марек“ и записа над 30 мача за варненци. Така на разположение на треньорския щаб останаха само двама 18-годишни младоци.

Съотборници на Макенджиев край морето няма да са и ексзащитниците на „Левски“ Александър Александров и Антон Огнянов, миналият също през Герена като метеор Амаду Сукуна и кадърът на сините в юношеските си години Цветелин Чунчуков.

Петричкият страж на ОФК „Пирин“ се раздели с благоевградчани след последния мач за годината срещу „Лудогорец“ по взаимно съгласие, но с уверението на клубните началници, че ще му издължат заработените суми до стотинка при първа възможност.

29-годишният национал е спряган и за ЦСКА, но според хора от мениджърските среди вариант Борисовата градина на този етап е почти толкова минимален, колкото и трансфер в чужбина.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *