Ревност! Охранители пребиха млад мъж

Брутален екшън се е разиграл тази нощ в едно от най-оборотните заведения в Слънчев бряг. Млад мъж от Несебър е пострадал сериозно след жестоко меле в дискотека „Мания“. В момента той се намира в болницата, буквално потрошен от бой от гавазите на наследника на един от най-известните бизнесмени в Бургаско.

Богаташкият син насъскал от ревност охранителите си срещу несебърлията, тъй като го видял в компанията на бившето си гадже. Не е ясно как е реагирал неговият баща след грандиозния скандал, в който забъркал фамилията. Бизнесменът разполага със сериозни финансови възможности и връзки, пише флагман. Той е собственик на редица казина по Южното Черноморие, както и акционер в едно от най-големите производства в региона.

След жестокото нападение и момичето, и пострадалият младеж подали жалби в РУ-Несебър. Битото момче вече си е извадило медицинско за средна телесна повреда и възнамерява да съди нападателите.

В момента разследващите работят по случая. Иззети са видеозаписи, които запечатали атаката. Към този момента обаче все още няма задържани за кървавата вендета.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *