Родилното отделение в Благоевград с подарък от името на кмета д-р Камбитов

Заместник-кметът по икономика и финанси Иво Николов подари  фетален монитор за нуждите на Родилно отделение в областния център   от името на кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов.

Той поздрави екипа, работещ в АГО и предаде посланието на кмета д-р Камбитов:  „Днес, изразяваме своята признателност и уважение към усилията, които полагате ежедневно за раждането на нов живот. Поздравявам Ви за високия професионализъм, който доказвате ежедневно! Вярвам, че ще продължавате да упражнявате тази високохуманна професия неуморно и всеотдайно. Пожелавам Ви сила! Продължавайте да следвате своето призвание! Бъдете здрави и удовлетворени! Нека се раждат повече деца!.“

Директорът на болницата д-р Митев благодари за дарението, за усилията от страна на кмета Камбитов и изрази увереност в доброто сътрудничество и занапред.

Заместник-кметът по икономика и финанси Иво Николов бе посрещнат с питка и мед. Той пожела много поводи за радост, здраве, благополучие, енергия и увереност!  По време на тържеството в  Деня на родилната помощ в АГО беше извършено и ритуално поливане и миене ръцете на акушерите.

Феталният монитор, подарен от кмета на Благоевград, е от огромна важност за бъдещите майки, като е предназначен за проследяване  пулса и развитието на плода. Чрез него може да следи и интервала на контракции. Уредът е мобилен и  притежава мултиезичен софтуер, звукова индикация на сърдечната честота на плода и запис на PC и много други функции и удобства.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *