Русата Златка крие таен брак с любимия на Преслава

Малцина знаят, че плеймейтката Златка Райкова, която се сгоди в ефира на Нова телевизия за ММА боеца Георги Валентинов, крие таен брак, пише HotArena.

През 2011 г., Златка сключила църковен брак с тогавашния си приятел Павел. След дълго мълчание, Райкова заяви, че с Павел са си казали заветното „да“, но само пред Бога. Свидетели на бракосъчетанието била нейна близка приятелка и доверен авер на младоженеца. Семейното щастие продължило кратко и двамата се разделили още същата година.

Причината била, че Павел бил женен за друга, от която на всичкото отгоре чака и дете.Изоставената съпруга не спирала да тормози Златка, че й е откраднала мъжа и дори я заплашвала, че ще я залее с киселина. В крайна сметка плеймейтката решава, че няма да търпи тормоза и бързо се разделя с Павел. Двамата със Златка обаче не са разтрогнали църковния брак.

С днешна дата бившия любим на Русата Златка вече e с фолк певицата Преслава. Двамата мислят за брак, а Преси обясни, че любимият й още не е разведен, но и това било въпрос на време.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *