Саможертвата на Гани: Рев и сополи за… екстеншъните!

Pамисляли ли сте се, че най-голямата драма в живота е да ви покажат по телевизора без фалшива коса? А какво ли ще стане ако и силиконът изчезне? В измисления звезден свят на родните популярни личности се оказа, че една от най-големите саможертви е да си махнеш екстеншъните!

Новата седмична мисия във VIP Brother превърна къщата в храм, а съквартирантите в тибетски монаси. Те трябваше да се разделят с нещо свое ценно, което предизвика драми, рев и скандали, пише dnes.bg.

Джулиана Гани жертва суетата си за общото благо, а зрителите видяха огромна трагедия – тя трябваше да разшие своите екстеншъни, които носела от 8-9 години.

„Big Brother това беше най-трудното нещо за мен!“, изповяда се силиконовата гърла.

Без драма с екстеншъните и гримовете се раздели и Мегз, което малко пооправи настроението на известната като Джугани, която веднага започна да я оприличава на „маймунка“. Мегз обаче си навлече гнева на останалите, тъй като отказа да носи 4 дни расо, понеже нямало да може да рекламира роклите си в ефир.

На Сашка и Алфредо пък им се падна да нарушат съня си, който преобладава в техния живот в шоуто и мисията им бе да пеят и вият като вълци при подаден сигнал. Сашка, която не само в разгара на своята кариера е показвала на воля гърдите си, сега се притесни, че заради виенето ще се подиграват на децата й.

Шеф Петров пък отново се прояви с махленското си поведение и зареди обиди към Ваня Щерева като я нарече „гнусен травестит“, усъмни се в хигиената й. Писателката пък си постави само една цел в шоуто – да остане по-дълго време от готвача.

Мисията повлия на номинациите, които този път бяха очи в очи и всеки можеше да посочи само по един човек. Дизайнерката Миглена Каканашева, Цуни и шеф Петров ще се борят за оставане в Къщата в понеделник.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *