Санданчанин вдигна 7 пъти мизата, брои 28 000 лв. за наем на общински терен

28 000 лв., при първоначална цена 4420 лв., даде собственик на детски атракцион за наем на общински терен за поставяне на колички и велосипеди на акумулаторни батерии. Високата оферта за най-атрактивния имот, този на входа на парк „Свети Врач”, даде досегашният наемател Мирослав Димчев. Срокът на договор е за пет години. Или на месец фирмата на Димчев ще трябва да плаща по 500 лв. наем на общината.

На второ място остана фирма ЕТ „И. Г. И.“ на Иван Илиев, която взе под наем терена на площад „Генерал Тодоров пред сградата на Районен съд – Сандански за 4420 лева.

Общинският терен на площад „Алианц” пред археологическите разкопки бе спечелен от фирма „Ани тех 2017” на цена 19 980 лева без ДДС. Собственикът на фирмата Бажидар Терзийски ще плаща на месец наем в размер на 357 лева.

В законоустановеният срок14 дни от провеждане на търга кметът Кирил Котев ще трябва да издаде заповед за спечелил търга, която подлежи на обжалване пред Административен съд, след изтичане на този срок се подписва договор за наем с управителя на фирмата.

ЛИДИЯ МАНЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *