СБЛЪСЪК СЪС СНИМКИ-КОМПРОМАТ! Общинският съветник, БСП лидер, паркира БМВ-то си на тротоара пред ресторанта си

Общинският съветник от БСП – Дупница и областен координатор на партията за Кюстендилска област Ивайло Петров паркира личния си автомобил на плочките пред ресторанта си в центъра на Дупница, сигнализираха в „Струма“ читатели. Те изпратиха и снимка на БВМ-то на БСП лидера с коментара:

БМВ-то е паркирано на плочките до ресторанта, общинските съветници създават правилата в града и трябва да ги спазват. Защо Ивайло Петров не спазва правилата, или го е жал да даде 1 лв. за паркинг, не трябва ли точно общинските съветници да дават пример на гражданите на Дупница, а не да нарушават разпоредбите, които те самите са гласували в местния парламент!

Репортер на „Струма“ потърси за коментар общинския съветник Ивайло Петров. Той заяви: „Да, паркирах пред ресторанта и ще си понеса съответната глоба. Трябваше да оставя тежък багаж в ресторанта, нямаше как да го нося от паркинга пред общината и спрях, стоварих багажа и потеглих. Автомобилът да е стоял най-много 5 минути на плочника. Аз видях, че служител в общината снима автомобила, но и аз заснех неговия автомобил, паркиран до знака „Стоп“ на гърба на сградата на общината, пред социално заведение за болни хора. Предоставям ви и снимки“, заяви Ивайло Петров.

Той също изпрати на имейла на „Струма“ снимка, на която твърди, че е заснет автомобил на общински служител, паркиран в нарушение.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Корнер

    Хем съветник хем и в ръководството на партия.И вместо да се извини поне виновен му някакъв служител че го бил снимал.И си паркира всеки ден колата пред ресторанта а не само веднъж,а даже и полицията на де качва там,ама Ивчо е недосегаем комунист.

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *