Свалете 10 г. от лицето си с тази японска маска, срещу само веднъж седмично няма да повярвате какъв е резултата

Японките са едни от най-красивите жени на света, тъй като почти всички те имат безупречна кожа. Днес ние ще ви представим една древна рецепта, която е била използвана векове наред от азиатските дами. Тя се състои в употребата на природните продукти и в частност на ориза. Неговите стягащи свойства способстват за свиването на порите, премахването на излишния себум по кожата и разбира се, заглаждането на бръчките. Редовната употреба на този продукт не само ще възвърне младостта ви, но и ще подхрани нежно кожата, като я направи по-сияйна и гладка от всякога. Ето как.

Необходими продукти:

2-3 супени лъжици суров ориз

1 супена лъжица топло прясно мляко

1 супена лъжица мед

Начин на приготвяне:

Сложете ориза в студена вода и го затоплете на котлона, докато омекне. След това прецедете течността, изсипете я в отделен съд и я отделете на една страна. Изплакнете ориза и го сложете в друг съд. Към него добавете прясното мляко и меда и разбъркайте добре всички продукти до получаване на хомогенна смес.

Начин на приложение:

Нанесете сместа върху предварително почистена кожа и я оставете да подейства за 30 минути, след което я отстранете с помощта на оризовата вода. Повтаряйте процедурата веднъж седмично.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *