Седмичен хороскоп на Алена за 10-16 юни! Ето кои зодии да внимават

Овен

През следващите 7 дни не е добре да пътувате извън страната или да работите с чужденци. Моментът не е подходящ да предприемате инициативи в професионален план.

Може да общувате по-активно с познати и роднини, да се изразявате свободно и независимо. Заложете на лекотата в общуването, вместо да влизате в конфликтни ситуации. Добро време да останете насаме със себе си и за разходки сред природата.

 

Телец

Внимавайте да не се въвличате в конфликти с хората от приятелския си кръг. Силните емоционални реакции биха могли да ви се отразят негативно. Не изисквайте прекалено от другите и не драматизирайте в определени ситуации, защото това би ви причинило дискомфорт. Моментът е все така подходящ да обръщате достатъчно внимание на процесите, които се случват вътре във вас.

 

Близнаци

Активен период за работа и контакти. Време е обаче да обърнете поглед назад в миналото и да си направите равносметка. Когато анализирате важните теми, прекарвайте времето си в уединение и по възможност сред природата. Следващите 7 дни не са подходящи за работа по финансови теми. Не взимайте и не давайте заеми. Грижете се добре за здравето си и отделете време за разходки навън.

 

Рак

Възможно е за вас периодът да бъде по-напрегнат – грижете се добре за физическото си здраве и за емоционалното си равновесие. Не е време за важни финансови и бизнес начинания. Внимавайте да не попаднете в конфликти с хората от приятелското си обкръжение. След сряда може да засилите контактите си с близки и познати. Отделете достатъчно време за дома си и за хората, с които живеете.

 

Лъв

Тази седмица за вас ще бъде добра за учене и за обогатяване на възгледите ви – всичко това ще се отрази положително и върху поведението ви. Може да отделите повече време за кратки пътувания и за срещи и разговори с близки хора. В комуникацията си с околните бъдете адаптивни и няма да сгрешите. Внимавайте единствено да не се въвлечете в конфликт с ръководството.

 

Дева

Идната седмица е подходяща за бизнес, творчество, пътувания и развлечения. Във всичко, с което се занимавате, ще внасята творчески елемент и ще проявявате креативност. Намерете достатъчно време за дома си и за хората, с които живеете. Избягвайте твърдия алкохол, който може да ви нанесе дискомфорт, и наблегнете повече на пресните плодове – череши и ягоди, които ще ви освежат.

 

Везни

Внимавайте да не се въвличате в проблемни ситуации в отношенията си с околните – най-вече с партньорите си, както с личните, така и в бизнеса. Добро решение ще бъде, ако давате повече свобода на другите и не взимате крайни решения. Спазвайте режими и се движете активно. За някои от вас за възможни нови запознанства и срещи, които ще ви поднесе съдбата.

 

Скорпион

Нищо хубаво няма да се случи, ако посветите тази седмица само на финансови дела и бизнес. Не взимайте и не давайте заеми. Не се претоварвайте и внимавайте да не си причините травми. Отделете повече време за разходки сред природата, които ще възстановят баланса ви. Ще сбъркате, ако сте твърде емоционални и импулсивни в поведението си.

 

Стрелец

Има риск да възникнат конфликти или неразбирателства в партньорските ви отношения. Може да пътувате, да учите успешно, както и да имате ползотворни контакти. Приветствайте промените, тъй като те ще ви дадат възможността да се разгърнете. Грижете се за здравето си и не се претоварвайте. Препоръчително е да проявявате повече умереност и да се държите балансирано.

 

Козирог

Периодът е подходящ за уединение и равносметка. Анализирайте внимателно темите, които са важни за вас и извадете поуки от своите минали грешки. Внимавайте да не попаднете в проблемни ситуации на работното си място. В дома ви е възможно да се случат промени, но те ще бъдат с положителен знак. Времето е подходящо за пътувания и контакти.

 

Водолей

Дните, които предстоят, са подходящи за пътувания, срещи и контакти. Може да посетите роднини, близки или познати. Пред вас се открива възможност да повишите качеството на партньорските си отношения. Това, разбира се, е съчетано с личностното ви израстване. Не се претоварвайте.

 

Риби

Времето е подходящо за изяви в професионален план, както и за занимания с важни финансови дела. Грижете се добре за здравето си и отделете време за разходки сред природата и пребиваването в близост до водни площи. Внимавайте да не възникнат конфликти в дома ви. Стремете се да се държите балансирано и се отнасяйте с разбиране към околните. Ще имате възможност да споделите нещо, което мислите или чувствате, но досега не сте го формулирали.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *