Сексът е приключение! Те събуждат скритите желания у вас

Сексът е приключение, което събужда скрити желания в нас, сетивата ни, а понякога и апетита ни към определени храни. Ягодите вървят с шампанско, нали? Същото е в секса, той също си подхожда с определени храни. Вижте кои е добре понякога да включвате в еротичната игра.

Сметана/шоколад/мед
Може да ви звучи клиширано, но сметаната е идеална за вашите секс игри. Купете си нискомаслена, защото лепне по-малко и я изстудете добре. След това си поиграйте с нея, украсявайки като сладкар някоя от ерогенните зони на половинката ви. Бъдете бързи в облизването ѝ. Сметаната не бива да се разтопява.

Зеленчуци
Много двойки обичат смелите решения в сексуалната игра. Ако сте от тях, може да включите във вашето приключение краставици или моркови. Но бъдете внимателни, защото вероятността да попадне в тялото на партньора част от тях е голяма, а последствията могат да са неприятни.

Ледени кубчета
Когато става въпрос за замразени лакомства, сладоледът на клечка може да бъде заменен от кубче лед. Може да замразите плодов сок, коктейл. Студеното усещане ще нагорещи още повече страстите в спалнята. Когато ледът е с вкус, след като докосвате кожата с него, следва да облизвате нежно капчиците, които оставя, за да не лепне кожата на половинката ви твърде много.

Захар на кристали
Поръсете тялото на партньора си с още повече страст. Захарта на кристали и идеална за вашата еротична игра. Зрънцата дразнят всеки милиметър от кожата. Особено интересна би станала играта, ако вие или партньорът ви поръсите захар върху гърдите и зърната си.

Плодове
Плодовете могат да направят сексуалната игра забавна. Подходящи са грозде, ягоди, череши. Играйте си с тях, хранете половинката си и проявете повече въображение за това какво още може да направите с тях в спалнята.

Шампанско
Сладките мехурчета категорично ще направят секса по-вълнуващ. Подгответе се с добре изстудено шампанско. Насладете се на вкуса му, но не го изпивайте. Оставете малко за началото на вашата сексуална игра. Малките ледени балончета нямат търпение да заиграят върху кожата на партньора. Бъдете деликатни с шампанското. Играта с него е фина, не бива да цапа, а само да бъде изливано по съвсем малко върху тялото на партньора и да отпивате жадно от него.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *