СЕМЕЙНА ДРАМА! Мъж преби жестоко майката на децата си, чул мъжки глас по телефона

Мъж обвини в изневяра приятелката си, от която има близнаци, и я преби жестоко. Семейната драма се разиграла в неделя около 22,00 ч в дома на 41-г. Бойка В. в Дупница, където тя живе с децата си близнаци. Бащата на близнаците – 60-г. Йордан Иванов, също е от Дупница, но не живее постоянно при Бойка и децата.

В неделя вечерта Й. Иванов отишъл да види близначетата, когато мъжки глас се обадил по телефона на Бойка В. Това вбесило Иванов и той завихрил скандал от ревност. Йордан обвинявал Бойка, че има и друг мъж в живота й, и въпреки че тя категорично отричала, той започнал да я налага с ритници и юмруци.

Младата жена едва успяла да се отскубне от ръцете му и потърсила помощ на тел. 112. В дома й пристигнал екип на Спешен център и патрулна кола от РУП – Дупница. Пребитата жена е закарана в дупнишка болница с комоцио, множество охлузни рани по тялото и съмнение за счупени ребра.

Йордан Иванов е закаран с патрулката в РУП – Дупница, предупреден е да не посяга на майката на двете му деца и е пуснат да си ходи.

Близнаците са на около 2 години, грозната сцена между родителите се разиграла пред очите им.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *