Серия горещи партита разтърсиха благоевградски клуб! Рапърът 100 кила и страхотният балет от Бедрум се включват в нощното шоу в „Елизиум“

Невероятно парти разтърси „Елизиум клуб” през изминалия уикенд! След виртуозната китара на Георги Янев в петък вечер, където женското присъствие определено преобладаваше, както и алтернативните поп, рок и хаус парчета, миксирани от Бориз и Мистър Кей, няколко рождени дни запалиха купона в събота вечер. Новата клубна програма на невероятните Deep zone project беше зашеметяваща! След появата на Кристина Карамфилова, певицата от Мистерията на българските гласове публиката направо настръхна. Миксът на DJ Dian Solo не остави минутка въздух на гостите.
При появата си в напълно прозрачна туника красивият вокал Нелина накара всички да избухнат и дори след края на участието дълго време тя остана за снимки с всички свои нови приятели.
”Този вторник /19 септември/, очакваме г-н 100 кила, за да ни разкаже как се прави хип-хоп, а невероятният балет от Бедрум „Премиум” са ни подготвили нови теми за размисъл.
В студентската сряда вечер, наред с напитките на половин цена, всички присъстващи ще участват в томбола за специална награда, а в края на седмицата DJ Mascota ще сподели с нас последните тенденции от световната клубна сцена.
Очакваме ви, няма да съжалявате!“, категорични са от клуба.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *