Синът на бившия футболист на „Марек” Р. Караколев започва бизнес с 30 таксита в Дупница

Синът на бившия футболист на „Марек” от славните години на отбора Роман Караколев – Георги, навлиза в таксиметровия бизнес в Дупница в съдружие с Васил Крушовски. Той ще се конкурира с таксиметровата фирма на починалия през декември 2015 г. Пламен Миланов и тази на починалия Георги Първанов, в която от 40 таксита в момента работят само 15 след разразилия се скандал с Божидар Начев. Както Струма” писа, той беше хванат да извозва без лиценз пътници с „копърка”.

Репортер на „Струма” се свърза с Георги Караколев, който каза: „Да, отварям таксиметрова фирма заедно с Васко Крушовски. В момента набирам шофьори. Разполагам с 30 автомобила, които ще дам на лизинг за таксита. Досега съм раздал 15 лизингови автомобила на шофьори, които работят в друга таксиметрова фирма, и те ще останат там”, обясни Караколев.

Той е юрист по образование и футболен съдия. Баща му Роман Караколев от дълги години живее и работи в Англия. Очаква се през лятото да се прибере в Дупница и да започне свой бизнес. В момента Георги и Васил имат действащ футболен отбор в дупнишкото с. Червен брег, но мечтата им е да построят стадион и да създадат юношески футболен отбор в Дупница.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *