Синът на застреляния Пл. Мавров-Гипса – Любомир, отново заловен да шофира без книжка, прибраха джипа му в Районното, свалиха му номерата

Синът на убития преди 14 г. Пламен Мавров – Любомир, отнови погази закона. Вчера пътни полицаи заловиха дупничанина да шофира без книжка, която му е отнета за друго нарушение на Закона за движение по пътищата.

Придружен от полицаи и ескортиран от патрулка, Любомир Мавров паркира джип в двора на РУП – Дупница. Униформените веднаха свалиха номерата на автомобила. Л. Мавров беше разпитан пред дознател и освободен. Срещу него е образувано досъдебно производство за шофиране без книжка.

Както „Струма“ писа, през месец ноември 2017 г. при рутинна проверка дупнишки полицаи хванаха камион, натоварен с дърва за огрев, на коларски път, успореден на Е-79. ГАЗ-ката била без регистрационни номера. При проверката се оказало, че камионът е на Л. Мавров, но бил шофиран от В. Василев от село Джерман. И тогава беше образувано досъдебно производство.

Шофьорската книжка на Любомир Мавров беше отнета, след като беше заловен зад волана на аудито си след употреба на наркотици. Преди това той няколко пъти отказва да бъде тестван в Спешен център – Дупница, за който отказ е плащал по 2000 лв. глоба и продължавал да шофира автомобила си.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

2 Коментара

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *