Скандалът с Гущеров се разраства! Милионерският син вилнял в мафиотското убежище на Георги Илиев, помел патрулка с джипа си

Скандалното милионерско чедо на Добромир Гущеров е блъснало полицейска патрулка с джипа си „Мерцедес“ GL преди да бъде задържано, пише БЛИЦ.

Както struma.bg по-рано ви информира, Гущеров бе арестуван след пиянски запой и последвал скандал с други мъже в столично заведение.

По-късно се разбра, че арена на гуляя на Християн е било мутренското свърталище „Домби“. В същото заведение преди години бе наръган и Благой Георгиев-Багата. Години наред „Домби“ бе уютно убежище на мафиотски босове и едно от любимите места на главатаря на ВИС-2 Георги Илиев-Главния. Явно Гущеров-младши се е впечатлил от някогашната мрачна слава на „Домби“ и е опитал да придаде добавена стойност на комплексираната си личност. Това, обаче му е изиграла зла шега. Сега той е в ареста. Разследващите предполагат, че преди инцидента е употребил алкохол. Самият милионерски син е отказал кръвна проба, което му вещае нови неприятности. Засега е задържан за едно денонощие, но прокуратурата ще настоява той да прекара много по-дълго в ареста. Полицията издирва и част от мъжете, които са били в конфликт с Гущеров-младши. Не са изключени и още арести в рамките на разследването.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Гугутка Пърдулева

    Това бише трябва да му теглят един як бой и да го оставят няколко месеца в кауша на хляб и вода, дано поотслабне малко. А трътките му има кой да ги аргасва!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *