Слави Трифонов се възстановява бързо след операцията!

Слави Трифонов е перфектно здраве, убедени са специалистите. Въпреки, че той претърпя тежка операция преди дни, тялото му се възстановява много добре. Учиндолецът избра да се оперира в елитна немска клиника. Лекарите от България го свързали с най-добрите си колеги от Германия.

Шоуменът се е подложил на най-скъпото лечение. Според лекарите много скоро той ще чувства така, както се е чувствал преди 8 години, пише Петел. Всички беди за Слави Трифонов започнаха през 2009 година, когато той претърпя инцидент в банята в хотел в Стара Загора. Тогава той отказа да се вслуша в съветите на лекарите. Те го посъветваха да смени цялата си става. Но шоуменът избра по-лесния начин за възстановява и предпочете да му бъдат поставени пирони.

Тогава той не се вслуша в съветите на лекарите и пренебрегна предупрежденията им за риск от отхвърляне на пироните. За съжаление точно това се случи с него – тялото му отхвърли пироните и това стана причината за неистовите болки на Слави Трифонов.

При последните изследвания лекарите го предупредили, че ако не се оперира час по-скоро болките ще станат нетърпими.

Немските специалисти са го оперирали с техника от ново поколение. Операцията на Слави струва 6 000 евро. Отделно ставата струва още толкова. За цялата операция шоуменът е дал 12 000 евро. Но лекарите гарантират пълно възстановяване.

Рехабилитацията ще продължи 6 месеца, но Дългия ще се върне на работа много по-рано. Препоръката на лекарите е седмица след операцията, той да започне да се движи и постепенно да става по-активен, пише Ретро.бг, цитирани от Разкриятия!

След завършване на рехабилитационния курс шоуменът ще може да се върне не само към обичайния си ритъм на живот, но и да си позволи да ходи на фитнес – нещо, от което се отказа през последните години заради силните болки.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *