След атентата в Барселона! Никой не знае къде е 7-г. Джулиан, микробусът връхлетял майка му

7-годишно момченце от Австралия е в неизвестност след атентата в Барселона, съобщава британското издание „Тelegraph“, цитирано от „Нова телевизия“.

Малкият Джулиан и майка му Джом били в района на площад „Каталуния“, когато микробусът връхлетял и блъснал десетки пешеходци. Младата жена пострадала при нападението и била откарана в болница със сериозни наранявания.

Състоянието й е стабилно и няма опасност за живота й, но вече повече от половин денонощие близките й не знаят къде е Джулиан. В социалните мрежи те разпространиха снимка на детето и призоваха всеки, който има информация за него, да се свърже с тях.

По последни данни при атаката в Барселона са загинали 13 души, 15 са тежко ранени, 23 са ранени по-леко и 48 са с леки травми.

Пострадалите хора са от 28 различни националности. Сред ранените са граждани на: Франция, Германия, Холандия, Аржентина, Венецуела, Белгия, Австралия, Унгария, Перу, Румъния, Ирландия, Гърция, Куба, Македония, Китай, Великобритания, Люксембург, Австрия, Канада, Еквадор, САЩ, Филипините, Кувейт, Пакистан, Тайван, Турция, Италия и Алжир.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *