СЛЕД МЕЛЕТО В КРЕСНЕНСКОТО ДЕФИЛЕ! Изписват от хирургия ранената бизнесдама, с амнезия е

Пострадалата при тежката катастрофа в Кресненското дефиле бизнесдама Христина Малчевска от София е с контузия на главата, вчера тя още бе в хирургия на благоевградската болница.

„Пациентката е с мозъчно сътресение, има и амнезия, състояние, получено след силния удар, характеризиращо се със загуба на спомени от случилото се, на този етап жената е в добро общо състояние, но остава под активно лекарско наблюдение”, съобщи началникът на хирургия д-р Димитър Димитров. „Утре /б.р. днес/ пострадалата пътничка ще бъде изписана за домашно лечение”, уточни д-р Димитров.

Припомняме, че 38-годишната Хр. Малчевска, която пътувала на задната седалка в лекия автомобил „Тойота“, управляван от баща й Стоян Беев, пострада на международния път Е-79 след челен удар в автомобил „Лада“. 4-годишната й дъщеричка по чудо е невредима. При жестокия сблъсък на място загинаха Илия Коцев, баща на полицая Атанас Коцев от РУП – Сандански, и спътничката му в автомобила, 73-годишната Люба Стаменова. Двамата се връщали от София.

Свидетели на катастрофата коментираха, че тойотата, която била първа в колоната автомобили, внезапно навлязла в насрещното платно.

ЕКИП „СТРУМА“

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *