СЛЕД СЕКРЕТНА АКЦИЯ НА ПОЛИЦИЯТА! Син на учители падна в капана, с 3-ма авери арестувани с хероин

Син на учителско семейство и трима негови авери са задържани за 24 ч. в РУП – Дупница за разпространение на дрога. Учителският син Божидар Найденов заедно с Георги Серафимов, Радослав Клинчарски и Денис Радков са спипани от криминалисти от РУП – Дупница в лек автомобил, паркиран пред дома на Б. Найденов в района на ВиК – Дупница. В автомобила полицаите открили една доза хероин, която се продава в Дупница между 20 и 40 лв.

Преди да бъдат спипани заедно четиримата дилъри, дупнишките полицаи задържаха четирима млади роми от кв. „Каваклия“ в Дупница, които ползват наркотични вещества.

Както „Струма” писа, в петък следобед пред полицията имаше група роми, които чакаха да разберат защо са арестувани децата им. Пред полицейското управление имаше и линейка на Спешен център. Докато четиримата давали показания, група криминалисти са задържали в лек автомобил дилърите. Акцията се проведе в пълна тайна, за да не изтече информация към наркопласьорите.

Божидар Найденов, Денис Радков, Георги Серафимов и Радослав Клинчарски са задръжани за 24 ч. в РУП – Дупница. С линейката пред полицията е пристигнал лекар от Спешен център, който е освидетелствал арестантите дали могат да останат зад решетките. По-късно четиримата са изправени пред съда, като искането на дежурния прокурор е било да останат за 72 ч. зад решетките с мотива да не се укрият, но съдията е постановил да бъдат пуснати на свобода.

Божидар Найденов е хващан от полицаи с малки количества дрога, но до момента не е влизал в затвора. Родителите му са уважавани учители в гимназия в града. Братът на Божидар – Никодим, преди няколко години почина при неизяснени обстоятелства в трафопост край дупнишкото село Самораново.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *