След секс обърнете специлано внимание на тези неща

Най-често хората се концентрират върху нещата, които да направят преди секс, за да осигурят подходящата атмосфера и възможно най-приятно преживяване. Ритуалите след края му обаче също не са маловажни. Вижте на какво да обърнете по-специално внимание.

1. Без сапун

По време на душа след секс избягвайте да използвате сапун, без значение колко силна е била страстната вихрушка. Използвайте чиста вода или специален интимен измиващ продукт.

2. Поговорете си

Избягвайте да обсъждате какво се е случило на работното място, но пък може да обсъдите това, което току-що сте преживели. Така ще поддържате партньора заинтригуван.

Той ще бъде изключително доволен, когато го засипете с комплименти или коментирате новата техника, която е опитал.

3. Любовна игра след любовните ласки

Включете прегръдки и някои други трикове, с които да помогнете на тялото си да се успокои правилно. Любовната игра след самия секс е толкова важна, колкото и тази, която ви подготвя за него. С нейна помощ се укрепва връзката между двама ви.

4. Хапнете нещо

Хапнете нещо и пийте чаша вода след секс. Необходимо е да поддържате тялото хидратирано, тъй като сте се изпотили и сте загубили течности.

Ако изядете плод или някакъв енергиен десерт, това ще помогне за възстановяване на енергията и ще ви подготви за втория кръг, в случай, че имате такива планове.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *