СЛЕД 3 Ч. СКАНДАЛИ! Уволненият шеф на УВЕКС Т. Гикенски в болнични с нервна криза

Минути след като бе отстранен от шефския пост в УВЕКС – Сандански, инж. Тодор Гикенски потърси лекарска помощ. Причината е нервен срив вследствие тричасовото напрежение на редовното заседание на Общинския съвет в Сандански, на което той бе уволнен.

Вчера по телефона инж. Т. Гикенски поясни, че е в болнични и провежда лечението си в домашни условия. „Ако съм в болницата, ще се чувствам по-напрегнат. У дома съм и се лекувам. Това, което направи органът по контрол на работата на общинското дружество – Общинският съвет, е, че даде зелена светлина за влизане на община Сандански във ВиК асоциацията в Благоевградска област и жителите на Сандански и населените места да плащат цена на питейната вода в рамките на 2.00 лева. Години наред съм управлявал дружеството, успяхме да се преборим съвместно с екипа ми за сваляне режима на водата, възстановили сме канализационни и водопроводни трасета с напълно нови тръби, питейна вода има във всички населени места.

Нямам притеснение за себе си. Както гласи българската поговорка – „всяко чудо за три дни”. Няма вечен, аз също съм земен и знам, че във всяко нещо има начало и край”, заключи инж. Т. Гикенски.

Той бе отстранен от работа с дата 27.04., със същата дата е и издаденият му болничен.

ЛИДИЯ МАНЕВА

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *