Собственичка на пиар компания от Сандански се врече на любимия си на стилно тържество в Боровец, бащата на булката почерпи с 26-г. ракия

Пред 110 гости санданчанката, собственичка на пиар компания, Евелина Николова каза „да“ на избраника си, пожарникаря Ангел Спасов от Самоков. Църковен брак двамата влюбени, които са заедно от една година, сключиха в църквата „Рождество Богородично“, известна като Бельова църква, а сватбеното тържество бе в изискан ресторант в курорта Боровец.
Кумове на Евелина и Ангел станаха техните приятели семейство Десислава и Емил Кирови, а техният син Любослав бе шафер заедно с Йордан и Ангел Бугаринови. Сватбеното тържество беше заснето от дрон, който кръжа през цялото време над главите на младоженците и гостите.
Бащата на булката, бившият военен Стоян Николов, почерпи с ракия, която пази за сватбата от 1991 г., а майка й Величка ги изненада с вкусни погачи и баници.
Сватовете им Недко Спасов, експолицай в Самоков, който стопанисва известно заведение в града, и чаровната му съпруга Валентина, които бяха придружени на тържеството от дъщеря им Петя Попова, зетя и двете им дъщери, шаферките Яна и Александра, им пожелаха здраве, благоденствие и пълна къща с деца.
Приятелите на булката бяха подготвили кратък филм, сглобен от много клипчета с нейни приятели и колеги, сред които и Биляна Йотовска, Ася Капчикова, фолкпевицата Ванеса, които отправят най-искрени пожелания за младоженците.
Младоженците пукаха балони с късметчета. Певците Алекса и Бонимир, които са дългогодишни приятели на булката, зарадваха гостите с техни песни. Съдружничката на Евелина – Полина Цветанова, с която заедно се грижат за пиара на известни личности от България и чужбина, бе сред специалните гости на младото семейство Спасови.
Купонът в ресторанта продължи до 1 часа след полунощ, след което всички се отправиха към караоке бара, собственост на свекъра.
В кулминацията на вечерта токът спря за около 10 минути, но партито не си изгуби духа, а напротив, продължи, като всички се хванаха на хоро и пяха песни.
Празникът продължи до ранни зори, когато Евелина и Ангел хванаха директния полет за Будапеща, където ще изкарат незабравим меден месец.
МАРИЯ ГЕОРГИЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *