Става ли той в леглото? Ето 7 знака, че е истински шампион

Ако наскоро сте срещнали интересен мъж, с когото вече излизате, сигурно вече си задавате някои въпроси за него. Един от тях най-вероятно е, какъв ли ще бъде той в леглото. Дали ще е умел или пък непохватен любовник? Според много изследвания добрият любовник може да бъде разпознат по някои други негови качества, които нямат нищо общо с интимните ласки. Ето и 7 знака, че вашият нов приятел ще се справи като истински шампион между чаршафите:

1. Той е очарователен
Неприятно ни е да го признаем, но чаровните мъже, с добър външен вид и самочувствие, са доста сръчни в леглото. Истината е, че когато един мъж няма комплекси, той е по-отворен и по-разкрепостен в секса. Като добавим и физическото привличане, което сигурно изпитвате към този хубав мъж, сигурно е, че няма да останете разочарована!

2. Той забелязва всичко
Ако един мъж забелязва новата ви рокля, новата ви прическа, новите ви обеци и т. н., значи той се отнася внимателно към вас и ходовете му в леглото ще са със същия стил. Тоест, той ще е добър любовник, който ще се опита да ви задоволи максимално, ориентирайки се според вашите вкус и желания.

3. Той обича да ви докосва
Мъжете, които показват физическа привързаност и извън леглото, обикновено са добри любовници. Ако един мъж ви разтрива гърба, гали ви по главата, милва ви по лицето, маха кичур коса от бузата ви и т. н., значи той е нежен, обича интимните мигове и ще бъде джентълмен в леглото.

4. Той е сръчен и има някакъв талант
Мъж, който умее да работи с ръцете си – някакъв майстор е, свири на музикален инструмент, художник е, или просто се справя отлично с чука и пироните, то той ще знае и как да ви докосва в леглото. Неслучайно всички китаристи са заобиколени от множество красавици. Няма нищо по-горещо от мъж, който знае как да работи с двете си ръце.

5. Той се чувства удобно в кожата си
Не всички мъже имат перфектния външен вид на Адонис, но истината е, че мъжете с тяло, в което преобладават мускулите, а не телесните мазнини, се справят по-добре в секса. Те не само се чувстват по-комфортно без дрехи, но и са по-издръжливи любовници.

6. Той умее да борави с думите
Ако един мъж умее да прави комплименти, ако умее да разговаря с вас, ако има чувство за хумор, то той няма да е тромав в леглото. Мъжете, които не могат да се изразяват добре, имат проблеми с изразяването и между чаршафите. Най-малкото те няма да имат смелост да попитат половинката си какво ѝ харесва в секса и какво – не чак толкова.

7. Той е опитен
За съжаление опитът е от голямо значение и по отношение на добрия секс. Новаците, без опит в леглото за някои са сладки и привлекателни със своето невежество, не можете да ги вините. По-възрастните мъже (с опит) имат по-голям шанс да ви разтърсят истински по време на секс. Освен това те могат и да ви научат на това-онова.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *