Страшна трагедия сполетя българска актриса! Внезапно почина единствената ѝ дъщеря

На 31-годишна възраст, на 9 юни неочаквано почина дъщерята на актрисата Мариана Аламанчева – Зорница. Единственото дете на звездата от Сатиричния театър си отиде неочаквано, съкрушавайки цялото семейство, пише „България днес“. Според приятели на Зори тя не е боледувала от нищо сериозно. Просто не е издържала на факта, че майка й все по-трудно ходи, а тя с години не може да си намери работа. „Зори бе съкрушена, че не може да помага на Мариана. Пенсията от 240 лв не стигаше и тя се принуди да чисти при богати хора, а също и входове на жилища, за да се прехранват”, споделя приятелка на Зорница.

„Каква тъжна съдба, Господи? Защо не си отидох аз, а детенцето ми”, не може да преживее загубата Мариана. Самата Зорница завършва анимация в художествената академия. И нищо не й липсва да е сред най-добрите, освен амбиция. Майка й два пъти се развежда, преди да се посвети на дъщеря си.

„Разбрах, че не ми трябва съпруг и отдадох живота си на дъщеря си Зори. Тя ми беше достатъчна”, споделя Аламанчева. Фактът, че осиновява момиченцето, също не притеснява актрисата. Тя играе 30 години в Сатиричния театър, където е позната с ролята на Дерменджиева в „Сако от велур”.

Поклонението пред младата жена беше вчера на Централните гробища.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *