Строителният инженер И. Влахова и любимият й се прехласнаха по красотите на Мюнхен, направиха си селфи пред сградата на БМВ

Строителният инженер Ирена Влахова от Дупница си направи незабравима разходка из германския град Мюнхен заедно с любимия си Тони Боровинов, телекомуникационен специалист. Двамата влюбени са неразделни от седем години и отдавна мечтаели да посетят Германия. Миналата седмица избрали да релаксират от напрегнатото ежедневие с екскурзия до Мюнхен.

Младежите се впечатлени от Музея на БМВ, сребристата футуристична сграда се оказа не само с невероятен дизайн, но и място, което всеки автомобилен любител трябва да посети. „Аз, разбира се, останах захласната не само от архитектурата, което е нормално за моята професия, но и от изложените ретро автомобили и тези модели, които се произвеждат в момента и са показани в другата сграда – Светът на БМВ”, разказа Ирена Влахова.

„Посетихме и зоологическата градина Хелабурн, която е сред най-красивите в света, тук се отглеждат защитени животни, които не се срещат в природата, сред тях са пингвини, розово фламинго и други. Не пропуснахме да се насладим и на впечатляващия Мариенплац с уникални сгради, разнообразните стоки на пазара, разбира се, купихме и от местните подправки и сувенири, които си донесохме за спомен”, разказа с въодушевление Ирена Влахова.

СЛАВА ИВАНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *