Супер Ели с трета поредна победа в ШЛ, Цв. Соколов с персонална агитка

Дупничанката Елица Василева записа трета поредна победа в Шампионската лига със своя „Динамо“ /Казан/. Капитанката на женския национален тим и съотборничките й сразиха сръбския „Визура“ с 3:0, в отделните геймове 25:18, 25:23, 25:11. Супер Ели игра на познатото високо ниво, наниза 10 т. и се отличи с 3 блока, 1 ас и 48 процента перфектно посрещане. Приза МВП грабна азербайджанката Наталия Мамадова с 13 т.

Василева и компания оглавяват класирането в групата с 3 от 3 успеха и пълен актив от 9 т. С три по-малко е полският първенец Хемик, който нанесе поражение на 0 на българския шампион „Марица“. Пловдивчанки са на дъното на подреждането с 0 т.

От днес до неделя най-скандираното име на Апенините ще бъде това на Цветан Соколов, увери шефът на националния волейболен фенклуб Георги Христов. Вчера група от 20-ина ултраси замина за Бари, където ще се проведе финалният етап на Копа Италия. Нашенци обещават да дерат гърла, без да се щадят, за Цецо и „Кучине Лубе“ с надеждата за български триумф във втория по сила турнир на Ботуша.

МАРТИН СТОЙЧЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *