Съдийски наряд върна кошмарите в ОФК „Пирин“

Съдийско назначение върна кошмарите в ОФК „Пирин“ отпреди няколко месеца. За визитата в Ловеч на „Монтана“ в неделя СК прати скандалния пловдивчанин Владимир Вълков. Арбитърът опорочи домакинския мач на орлетата срещу „Верея“ на 31 октомври м.г., когато не отсъди две очевадни дузпи за нарушения срещу Станислав Костов и допринесе за подялбата на точките. Особено фрапиращ бе вторият фаул срещу нападателя на пиринци след опита на Илия Мунин да потроши гръдния му кош със зверско влизане с бутонките. Вълков сложи на сметката си за есента още една среща с участието на благоевградчани при загубата им с 0:2 на Герена от „Левски“, но безобразната игра на гостите тогава измести на заден план съдийството. Преди година свирчото от града под тепетата бе изхвърлен от нарядите за слугинаж към „Лудогорец“ и върнат впоследствие тихомълком в ранглистата на „А“ група ясно под чие давление.

Новият международник Стефан Апостолов втори пореден уикенд е в играта. Седмица след сблъсъка между „Славия“ и „Лудогорец“ на симитличанина е поверен мачът на разтърсвания от управленска и финансова криза „Левски“ с „Локомотив“ /ГО/. По единия тъч ще помага неговият съгражданин Велислав Миленков. Благоевградчанинът Георги Иванов е призван да бди зад една от вратите под Аязмото, където на „Берое“ гостува ЦСКА. Топреферът Ивайло Стоянов е в същата роля на двубоя, който днес открива кръга в Първа лига – между „Ботев“ и „Дунав“.

Във Втора лига пиринската връзка прокарват само Георги Кордев като съдийски наблюдател на домакинството на „Локомотив“ /Сф/ срещу „Спартак“ /Пл/ и петричанинът от софийската колегия Вангел Ванелов, главен край морето на „Поморие“ и лидера „Септември“ в понеделник.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *