СЪДЪТ РЕШИ! 4 дни решетки за сина на Вънде Въндев, болно сърце отърва войводата с глоба

4 дни арест постанови преди минути Районен съд – Петрич за сина на популярния Вънде Въндев, войводата се размина само с глоба.

Както struma.bg писа, двамата бяха изправени днес следобед на подсъдимата скамейка заради екшън на пазара в южния град, където вчера се разиграл истински екшън по време на проверка от инспектори от ИАРА – Благоевград.

Стигнало се до там, че Вънде Въндев дори извадил нож, започнал да го размахва срещу проверяващите и избягал. Според съставения акт Въндев и синът му са били хванати да продават риба с неясен произход. В момента, в който инспекторите започнали да пишат акт, Вънде скочил на бой на един от тях. В това време синът му Георги се опитал да прибере рибата в колата, но не успял. Разярен, той се качил в автомобила си Фолксваген Поло, натиснал газта и опитал да прегази инспектор. Минути по-късно баща и син Въндеви избягали от мястото на инцидента. Наложило се да бъде сезирана полицията. До края на деня двамата са били задържани, съставен им е акт по Указа за дребно хулиганство, сезирана е и прокуратурата.

Само болното сърце и трите байпаса спасиха Вънде Въндев от по-сериозно наказание.

Оказа се, че снощи той е бил посетен от лекар в ареста и освободен заради трите байпаса, които са му поставени.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *